Roliga kampsporter för vuxna!


Här är alla våra grupper och träningstider för vuxna från 18 och 100 år. Vi har samlat de absolut roligaste och nyttigaste träningsformer som vi tycker finns inom kampsportsvärlden. Varje träningsform har sin egen mix av mängden kampsport, självförsvar och motionsfaktor. Fundera ut vad och hur du vill träna. Inga förkunskaper behövs och anmälan kan du göra nu direkt så får du en plats.

KICKBOXNING

Kickboxning för vuxna är suveränt roligt. Vi tränar flitigt på redskap såsom sandsäckar, sparkmitzar etc. Även mycket parövningar, skydd/försvar och lättare sparring.Träningen är inspirerande och har en bra motionsfaktor. Många tjejer gillar vår actionfyllda kickboxning. Bra kombo av fysträning och självförsvar

Träningstider:

Tisdagar kl. 19.00 – 20.00
Torsdagar kl. 19.00 – 20.00

KICK&BOX

Kick & Box är en allsidig träningsform och bra motion för vuxna – som alla klarar av. Det är bra tempo från första till sista sekund med slag och sparkar på kuddar och sandsäckar. Vill du fixa till din fysik och söker en rolig och effektiv träningsform – då är Kick&Box absolut träningen för dig.

Träningstider:

Onsdagar kl. 19.00 – 20.00
Söndagar kl. 16.00 – 17.00

GOSHINDO

Goshindo är en modern allroundkampsport med tekniker och träningsmetoder hämtade från brottningen, boxningen, judo och thaiboxningen. Varför uppfinna hjulet en gång till? Goshindo knyter sedan ihop slag, sparkar, nedtagningar och golvkamp till ett kampflöde som är magiskt roligt.

Träningstider:

Tisdagar kl. 20.00 – 21.00
Torsdagar kl. 20.00 – 21.00
Söndagar kl. 15.00 – 16.00

JU-JUTSU

Ju-jutsu är modernt självförsvar helt anpassat för dagens samhälle. Utövarna övar på försvar mot de flesta tänkbara angrepp såsom strypningar, slag, sparkar och liggande situationer. Träningspassen är inspirerande, omväxlande och mycket roliga. Ju-jutsu ger bra motion

Träningstider:

Måndagar kl. 20.00 – 21.00
Onsdagar kl. 20.00 – 21.00

SENIORBOXNING

Seniorboxning innebär att du måste vara minst 60 år fyllda för att delta. Boxning är en ypperlig motionsform som passar seniorer väldigt bra. Det är en allsidig rörelseträning som är väldigt hälsosam och nyttig. Vi boxas aldrig på varandra – bara på utrustning. Efter varje pass bjuder vi på kaffe.

Träningstider:

Tisdagar kl. 15.00 – 15.45

BOXNING

Boxning är en ganska ny sport på Sportgarden från förra året. Det innebär att alla som startar upp på boxningen är nybörjare eller nästintill nybörjare. Vilket är perfekt för dig som vill lära dig boxning riktigt från grunden. Räkna med fartfyllda pass med mycket teknikträning, fysträning och lättare sparring. Självklart superroligt.

Träningstider:

Måndagar kl. 19.00 – 20.00