PRISLISTA 2021


Ett årsmedlemskap på Sportgarden består precis som i skolan av en vårtermin och en hösttermin med 17 träningsveckor per termin, dvs. totalt 34 veckor på ett Sportgarden år - däremellan har vi sommarlov och jullov precis som i skolan. Startar du under pågående termin har du ändå alltid 17 eller 34 veckors träning from ditt första provpass.

Årsmedlemskap är det klart populäraste alternativet för dess förmånlighet. För nybörjare som önskar finns även alternativet "Termin" som är en mjukare start på träningen.


Prislista År (34 veckor) Termin (17 veckor)
1 pass/vecka 2.900:- 1.850:-
2 pass/vecka 3.900:- 2.850:-
3 pass/vecka 4.900:- 3.850:-
Guldmedlem * 5900:- -
Flextillägg * 600:- 300:-

Avgiften kan lösas i receptionen direkt efter provpasset, alternativt via vårt plusgironummer 49 25 74 - 9, betalningsmottagare är SportGarden AB.

Uppge medlemsNr eller namn, adress, postadress, tel, e-postadress, födelsenummer, sport och grupp/träningstid på inbetalningskortet.

Notera att betalningar ibland tar några bankdagar och att avgiften skall vara oss tillhanda på konto innan ditt andra träningspass.


VIKTIGT ATT KÄNNA TILL:

Alla som tränar på Sportgarden skall ha löst träningsavgift för att kunna träna.

För nybörjare är det allra första träningspasset ett helt gratis provpass - så att man vet om man gillar träningen och vill fortsätta.

Vill man fortsätta träna vidare löser man sin träningsavgift i god tid innan andra passet enligt ovan.

Vill man inte fortsätta så har man inte bundit sig för någonting. I så fall ett tack för att du gav oss chansen.

En träningsavgift är personlig och kan inte delas med någon eller återlösas.

Det går att frysa och skjuta fram sin träningsperiod genom att skicka ett mail med namn och medlemsnummer, samt texten "JAG PAUSAR FROM IDAG!" till frysning@sportgarden.com  Obs. Minimitid för frysningar är en månad och maxtiden är sex månader.

Du kan alternativt överlåta/sälja ditt medlemskap till personer som inte redan är medlemmar på Sportgarden, mot en överlåtelsekostnad på 200:-.

Frysningar och överlåtelser görs endast på plats i receptionen på Sportgarden i Vällingby.

Läs våra medlemsvillkor!